Beskrivning

Världens bästa bärsele. Vi provade så många olika selar innan vi hittade Artipoppe. Det enda vi ångrar är att vi inte köpte den tidigare. Den är så enkel att sätta på sig och sätta ner barnet i. Den är också så mjuk, skön och behaglig att ha på sig. Vår dotter har också älskat att bli buren och även nattad i selen.

Det medföljer ett spänne för att kunna ha barnet framåtvänt. Den blev dock bara använd en gång.

Selen är i fint använt skick, vi slutade innan maxvikten då vår dotter inte längre hade behov av att vara i selen. Den är tvättad en gång men inte sluttvättad nu, det överlämnar jag till köparen att göra.

Det finns några trådar som är lösa i en liten rispa på bild 3. Det är inget som påverkar selen och syns knappt. Några svaga fläckar på framsidan som kanske går bort i tvätten. Lite tunnare i tyget på vissa ställen. Mjukare i midjebältet. Och kan finnas något mer jag inte har sett. Men jag kan givetvis skicka mer bilder om du vill. Den kan också ses och provas i centrala Falun. Den är ljuvlig och jag rekommenderar den varmt. Och jag rekommenderar även att man tittar på filmer med tips på artipoppes webbsida.

Från tillverkaren:

77% organic cotton
23% linen
machine washable
vegan

Easily adjustable for every baby from newborn to toddler.

DESIGNER'S NOTE
Artipoppe’s Zeitgeist Baby Carrier presents a contemporary mix of a classic comfortably structured baby carrier with a modern minimalistic design. Crafted from signature Argus design jacquard woven fabric in a light linen and cotton blend, Zeitgeist Argus Oat represents a sense of freedom and self-expression. Parenting at its finest through bonding without compromising on aesthetics and style.
//

Djur- & rökfritt hem. Jag kan sätta ett köp nu pris om du vill ha selen snabbt.

Objektnr 633313715

Visningar 256

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:04

Artipoppe bärsele Zeitgeist Argus Oat Linne

Ledande bud

|

3 100 kr

Slutar om

Vickys_

Falun, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?