Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Magnetlyft i stål, N42-magnet, spakbrytare, lindat handtag.

Denna lyftmagnet med frigöringshandtag är gjord av superstarka neodymmagneter. Den är mycket lämplig för att lyfta stålplåtar, block, stänger, cylindrar och andra magnetiska material. Det kräver ingen el, så det förbättrar inte bara din arbetseffektivitet, utan hjälper dig också att spara energi och arbetskraft. Produkterna har genomgått kvalificeringsbesiktning innan de lämnade fabriken.

-880 lbs lyftkapacitet

- Stabil magnetisk konstruktion

- Säkerhetsmekanism

-Flexibel användning

Huvuddrag:

- Välbyggd,
Lyftmagneten är tillverkad av högkvalitativ magnetmetall och belagd med ytfärg för att förhindra korrosion och rost. Hållbar och lång livslängd.

-magnetisk kraft,
N42-magneten har en lyftkapacitet på 800 pund och är perfekt för din arbetsplats. Denna produkt kan säkert lyfta stålplåtar, block eller runda stål- och järnmaterial och andra varor.

-Lätt att använda,
Den unika handtagsgummiomslagna designen säkerställer kundernas säkerhet vid användning av lyftmagneten. Var anti-halk och anti-kollision. Stoppbulten säkrar handtaget säkert. Den mekaniska spaken är arbetsbesparande och bekväm.

-parameterreferens,
Magnetiska hissar har stränga krav på tjockleken på stålplåtar vid lyft. Till exempel, om en 1T elektromagnetisk kran används för att lyfta 1T stål, bör stålplåtens bredd vara minst 40 mm. Dessutom, när den magnetiska lyftaren absorberar rundstål, är dess adsorptionskapacitet cirka 30 % av den för platta arbetsstycken.

-Säkerhets instruktioner,
Observera, använd den inte på kanten av lyften eller använd den vertikalt, inte lämplig för grova ytor.

-används i stor utsträckning,
Denna magnetiska lyft av stål är idealisk för att lyfta stålplåtar, block och andra magnetiska material inom kraft-, teknik-, transport- och gruvsektorerna.

Produktspecifikationer:

Nominell kapacitet: 880 lbs (400 kg)

Arbetstemperatur: <=80°C

Stålplåttjocklek: >=5MM (ju tjockare stålplåt, desto starkare sugkraft)

Övergripande mått: 3,3 tum x 8,7 tum x 8,1 tum

Paket innehåll:

1 x 400 kg magnetlyft i stål

1 x engelsk manual

Obs: Förutom de föremål som anges i listan ovan, ingår inte andra föremål på bilderna i paketet.

Funktioner och detaljer:

-800 lbs Lyftkapacitet: Denna lyftmagnet kan lyfta laster upp till 800 lbs. Det är tillräckligt säkert för att absorbera olika stålplåtar. Produktmått: 3,3 tum x 8,7 tum x 8,1 tum. Arbetstemperatur: <=80°C.

- Robust magnetisk konstruktion: Den magnetiska lyftaren i stål är gjord med N42-magneter. Den högeffektiva färgytan är slät och ljus och är inte lätt att korrodera och rosta.

-Säkerhetsmekanism: Lyftmagneten är sammansatt av ett gummilindat handtag, en höghållfast bygelkrok och flera fästbultar, vilket avsevärt ökar säkerheten och stabiliteten och gör ditt lyftarbete mer bekvämt.

-Flexibel användning: Utformningen av spakaxeln gör det lättare att styra den magnetiska lyftaren. Vrid helt enkelt åt vänster för att slå på suget och åt höger för att stänga av det. Och säkerhetsbulten säkrar handtaget exakt.

-Flera användningsområden: Utmärkta plåtlyftverktyg inom områdena kraft, teknik, transport och gruvdrift. Lämplig för att lyfta stålplåtar, block, stänger, cylindrar och andra magnetiska material.

Lägga märke till:

- Rengör stålplåtens yta före användning för att förhindra att den magnetiska kraften minskar.

- Stå inte under stålplåten när du lyfter stålplåten, använd inte handtaget när det inte finns någon stålplåt under magnetlyften.

Objektnr 608518369

Visningar 448

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

400kg permanentmagnetlyft i stål, välstrukturerad, säker och stabil, lättanvänd

Pris

2 329 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?