Beskrivning

Beskrivning: Jag säljer en begagnad Makita tigersåg av modell DJR187. Denna kraftfulla såg är perfekt för en mängd olika kapnings- och sågningstillämpningar, både inomhus och utomhus. Med sin kompakta design och kraftfulla prestanda är den idealisk för både professionellt bruk och hemmabruk.

Tillstånd: Sågen är i gott skick med normalt slitage från tidigare användning. Den har genomgått grundlig testning och fungerar perfekt enligt min bedömning.

Funktioner:

  • Modell: DJR187.
  • Märke: Makita.
  • Batterityp: Litiumjon (18V)
  • Variabel hastighet.
  • Verktygslös bladbyte.
  • Anti-repetitionsfunktion för ökad säkerhet.
  • Ergonomiskt gummerat handtag för komfortabelt grepp.

Tillbehör: Medföljer:

  • Sågblad:
    Upptäck splitternya sågblad från Dewalt och Milwaukee tillgängliga på en av mina KöpNu-annonser! Dessa blad passar perfekt till din Makita tigersåg och erbjuds till ett vänligt pris.

    Batteri och Laddare:
    För dem som söker extra kraft och längre användningstid finns Makitas snabbladdare och batterier (5.0Ah eller 3.0Ah) tillgängliga. Dessa finns att köpa separat på mina KöpNu-annonser till ett förmånligt pris.

    "Märkvärdigt: Det finns några små repor här och där, och den råkade faktiskt såga igenom en soffa vilket resulterade i flera delar. Enligt min bedömning är den ändå i utmärkt skick! Jag noterar att fjädringen fram kanske är något utdragen, men det kan vara avsiktligt för att maskinen ska fungera optimalt men tänker jag nämner det endå. Efter att ha testat den själv kan jag intyga att den fungerar perfekt."

"Testat och kontrollerat efter min förmåga, efter den informationen lägger jag egen bedömning på annonsen.

Ha i åtanke att jag inte är någon expert! Känn er fria att skriva om det är någonting mer ni vill att jag kollar innan ni lägger bud.

Skulle det mot förmodan vara något jag har missat eller om ni känner er missnöjda, så har jag inga problem att göra återköp upp till 2 veckor efter ni mottagit ert köp!

Det ni ser på bilden är det som medföljer!

Varan skickas inom 5 dagar efter köp!

"Upplev Tradera på ett nytt sätt! Lägg till mig och följ mina nya auktioner varje månad för spännande fynd och oväntade skatter. Missa inte chansen att vara med på äventyret – klicka på 'Följ' nu!"

Lycka till."

Objektnr 632109308

Visningar 340

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 20:07

"Kraftfull Begagnad Makita Tigersåg Modell DJR187 Till Salu!"

Slutpris

|

1 230 kr

Auktionen är avslutad

JonasArvidsson1 vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?