Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 17 maj 14:09

OBS!!! Har lyckats hitta ett komplett och kompatibelt strömförsörjningskabel! Har testat och den verkar fungera som den ska :)

OBS! Läs texten noga.

Auktionerar ut en Hitachi projektor av modellen CP-CW300WN. Jag har absolut ingen erfarenhet av projektorer och vet desto mindre huruvida de funktionsmässigt är i bra eller dåligt skick. Har försökt läsa mig på nätet men blir inte klokare av det, särskilt när det benämns lamptimmar. Har försökt hitta någon info om det under inställningarna men lyckades aldrig och vet därför inte hur statusen ser ut kring just det. Utvändigt är den jättefint skick, princip som nyskick vad jag kan se. Projektorn verkar i alla fall starta utan några som helst konstigheter men den tillhörande strömkabeln är avklippt från själva delen som man pluggar in i el-uttaget. Är man händig och har enklare kunskaper inom el kan man ansluta kabeln till en ny adapter alternativt skaffa en likvärdig på annat håll som är hel. Projektorn testade jag därför med hjälp av tillhörande strömkabel till Epson modellen som jag senast auktionerade ut. Fjärrkontroll ingår också och även den verkar fungera som den ska men vet dock inte om den är original eller universal. Det som alltså auktioneras ut är själva projektorn, avklippt strömförsörjningskabeln samt en fjärrkontroll. Se bilder och bedöm själva.

Jag erbjuder ingen garanti, reklamationsrätt eller ångerrätt och hoppas därför att du läser detta noggrant innan du lägger bud/köper nu. Endast seriösa köpare och betalningen ska fullföljas via Traderas betalningssystem. Projektorn skickas 1-3 dagar efter mottagen betalning och paketeras väl. Jag ansvarar inte för postens hantering eller eventuella slarv för den delen heller. Vill ni att den skickas med DHL eller Schenker så går det också bra bara ni säger till innan ni betalar så ändrar jag det (blir något dyrare). Frakten kan även bli något dyrare om den skickas utanför Sverige.

Har ni frågor/funderingar eller önskar fler bilder så får ni hojta till.

Objektnr 633389369

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 20:05

Hitachi CP-CW300WN 3LCD Projektor

Slutpris

|

531 kr

Auktionen är avslutad

bhhs vann auktionen

Nevena92

Tumba, Sverige

4.9

Verifierad

31 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?