Beskrivning

[Unik och attraktiv design] Utomhusbelysningen för solenergi är designad för att ge attraktiva mönster samtidigt som de är en samlingspunkt för utomhusväxter som lyser upp din trädgård på natten. Förbättra skönheten i dina stigar, trädgårdar, uteplatser, gräsmattor, uteplatser, gångvägar och planteringskärl med det unika vattenkransmönstret hos våra solcellsljus. Dess charmiga touch kommer säkerligen att fängsla alla som ser den.
[Långvarig och bekymmersfri] Våra trädgårdslampor för solenergi laddas i 6-8 timmar i direkt solljus och ger upp till 10-12 timmars belysning på natten. Med sin automatiska drift och miljövänliga karaktär ger de en bekymmersfri belysningslösning som varar hela natten. Det bästa valet för trädgårdsdekoration.
[Effektiv solenergi] Våra utomhuslampor är utrustade med uppgraderade solpaneler och är mer energieffektiva än andra solenergilampor på marknaden. Detta säkerställer att du har den önskade ljusstyrkan och ljusets varaktighet. Dessutom använder vi LED-lamppärlor med hög effekt och lampskärmar med hög transmittans för att säkerställa att våra solenergilampor är starkare än vanliga utomhussolljus.
[Väderbeständig och hållbar] Till skillnad från billiga solcellsstrålkastare är våra vattentäta solcellslampor utomhus hållbara. Du behöver inte oroa dig för att regn, snö eller dåligt väder påverkar prestandan hos våra lampor. De är hållbara och ger pålitlig belysning året runt.
[Enkel och snabb installation] Med vår enkla monteringsprocess kan du enkelt installera dina utomhussolar på några minuter. Om jorden är för hård är det bara att fukta den eller gräva ett litet hål innan installationen. Det är så enkelt!
[Perfekt trädgårdspresent] Dessa vackra uteplatssollampor är inte bara fantastiska utomhusdekorationer för stigar, uteplatser och landskap, utan också perfekta presenter till familj och vänner på semester, jul, fester. Eller överraska dig själv och din familj på vanliga dagar. Stor present till mamma.
[Specifikation] 6 stycken, varmvit

Objektnr 633282421

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 16:15

6-pack utomhus vattentät LED solenergi trädgårdslampa

Pris

271 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

3 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?