Beskrivning

Helt ny i oöppnad förpackning.

Produktbeskrivning

Philips OneBlade 360 med Connectivity Face + Body är en revolutionerande ny hybridstyler som kan trimma, raka och skapa rena linjer och kanter, på alla hårlängder. Glöm att använda flera olika steg och verktyg - OneBlade gör allt.

Rakningstekniken har ett snabbrörligt skär som rör sig upp till 12 000 gånger per minut, vilket gör att det går igenom alla hårlängder.

Det dubbla skyddssystemet - en glidande beläggning i kombination med rundade spetsar - gör rakningen enklare och bekvämare.

Det innovativa 360-bladet rör sig i alla riktningar och anpassar sig till varje kurva i ansiktet för att bibehålla konstant hudkontakt och samtidigt möjliggöra kontroll hela tiden.

Du kan använda denna rakapparat och skäggtrimmer för män vått eller torrt, i duschen, med eller utan skum, krämer eller gel, vilket gör detta till ett utmärkt val av trimmer/rakapparat. Det är dags att få din perfekta ansiktsstil och skäggstubb.

Med detta set får du 1x 360-blad och en justerbar trimningskam med 5 längdinställningar från 1-5 mm för ansiktet, ett extra originalblad med kroppskam (3 mm) och hudskydd för kroppen och känsliga områden

Objektnr 632647421

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 23:57

[NY] Philips OneBlade 360 rakapparat Connectivity Face + Body - kropp ansikte

Pris

449 kr

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

258 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?