Beskrivning

Titel: Castlevania 3: Dracula's Curse
Utgivare: Konami
Releasedatum: Dec 22, 1989
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Spelet äger rum 100 år före händelserna i Castlevania 1 och Castlevania 2, Dracula har rest sig upp för att hota den lilla byn Warakiya. Medborgare som hade förvisat familjen Belmont ber nu om Trevor Belmonts hjälp med att döda Dracula. I sitt märkliga slott har Dracula samlat en massiv armé av odöda varelser för att sopa jorden ren från liv och föra evigt mörker. Trevor går med på att hjälpa och utrustar sin familjs ärftliga piska, "Vampire Slayer", för att förstöra Dracula.

Castlevania III: Dracula's Curse är ett sidoscrollande plattformsspel. Spelet är nästan identiskt med det första Castlevania-spelet. Spelaren tar rollen som Trevor Belmont som kan röra sig åt vänster och höger, hoppa, attackera med sin piska rakt fram och använda ett speciellt vapen. Dessa speciella vapen förbrukar hjärtan, som kan hittas genom att besegra monster eller förstöra ljus. Power-ups inkluderar: en kastdolk, en kastyxa, ett tidsstoppande stoppur, en korsformad bumerang och en vial med heligt vatten. Dessutom finns det en dubbel skott (II) och trippel skott (III) power-up som ökar antalet specialvapen som kan användas på en gång. Trevor är besegrad om hans livslängdsmätare tar slut, och kan hitta en stekt kalkon power-up för att fylla på den. Trevor går vidare genom varje nivå genom att besegra monster och så småningom stöta på en chefsvarelse. Vid olika punkter i spelet kommer spelaren att kunna välja mellan olika vägar, vilket kommer att avgöra vilka nivåer som spelas.

I slutet av vissa nivåer kan spelaren stöta på en följeslagare som kan rekryteras. Endast en följeslagare kan följa med Trevor när som helst; att acceptera en ny följeslagare innebär att avvisa den befintliga. När Trevor väl har rekryterats kan han byta mellan sin egen form och följeslagarens. Varje följeslagare har en oberoende livsmätare och har unika förmågor som kraftfull magi, förmågan att klättra på väggar eller flyga. Dessa förmågor kan också påverka de typer av power-ups som visas i ljus och den exakta funktionen hos speciella vapen.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608148051

Visningar 771

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Castlevania 3: Dracula's Curse - Nintendo 8-bit – SCN – Cart only

Pris

1 899 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 491 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?