Beskrivning

1. "Hitch": En charmig romantisk komedi där Will Smith spelar en professionell dejtingcoach som hjälper sina klienter att hitta kärleken, men får problem när han själv blir kär. Med humor, värme och kemi mellan Smith och Eva Mendes, är detta en feel-good film som får dig att både skratta och känna.

2. "Office Rats": En skruvad komedi som ger en humoristisk inblick i kontorslivet och de absurda situationerna som uppstår. Perfekt för alla som älskar arbetsplatskomedier och vill skratta åt de galna kontorsintrigerna.

3. "One Night at McCool's": En vild och underhållande berättelse om hur en natt på en bar kan förändra flera människors liv. Med en stjärnspäckad ensemble inklusive Liv Tyler, Matt Dillon och Michael Douglas, bjuder denna film på mörk humor och oväntade vändningar.

4. "Trubbel i paradiset" (Couples Retreat): En rolig och hjärtvärmande komedi där fyra par åker på en tropisk semester för att arbeta på sina relationer, men snart upptäcker att terapi inte är så avslappnande som de trodde. Med Vince Vaughn och Jason Bateman, är detta en perfekt film för en skrattfylld kväll.

5. "I Don’t Know How She Does It": En modern och relaterbar komedi om balansgången mellan karriär och familjeliv. Sarah Jessica Parker skiner som en hårt arbetande mamma som försöker jonglera allt, vilket gör detta till en inspirerande och rolig film för alla som kämpar med livets krav.

....................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633681483

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:27

5 DVD-FILMER KOMEDI

Pris

25 kr

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?