Beskrivning

Felfri och nyskick.

NAS med Quad Core-processor och 4K-stöd

2 st hårddiskplatser (Max 20 TB)

1,4 GHz Quad Core-processor

4K Ultra HD video-omkodning

USB 3.0

DLNA-certifierad

Produktbeskrivning

Synology DiskStation DS218play är en 2-facks NAS med 4K Ultra HD-videoomkodning och kraftfulla processor-möjligheter. Som låter dig njuta av video i hög upplösning, utan att påverka några andra aspekter av en en fullfjädrad NAS.

4K Ultra HD-videoomkodning

Med en omkodnings-motor i maskinvaran som grund låter DS218play dig omkoda högupplöst digital-TV och filmer i 1080p H.264 och 4K H.26. Samt strömma dem i önskat format till din digitala mediaspelare, mobiltelefon och dator. Vilket underlättar filmvisning utan att en spelare från tredje part krävs.

Quad Core-processor

DS218play använder en 1,4 GHz fyrkärnig processor och 1GB RAM, vilket ger en snitthastighet på 112 MB/s för både läsning skrivning. Den inbyggda processorn förbättrar den totala kapaciteten och är särskilt fördelaktig för att snabba upp skapandet av miniatyrbilder. När du exempelvis laddar upp stora mängder bilder och filmer.

DLNA-certifierad

DS218play kan användas som en DLNA-certifierad DMS (Digital Media Server), som låter sig strömma multimedia som musik, foton och filmer till DLNA-kompatibla enheter var som helst i världen.

Multimediabiblioteket

Med DS218play får du en central plattform för att organisera, säkerhetskopiera och dela bilder, musik och filmsamlingar. Med det eleganta och smidiga gränssnittet i Synology Photo Station, Audio Station och Video Station kan du utan ansträngning bygga en så kallad nöjeshubb.

Eftersom allt lagras på DS218play får du mer anpassningsbara möjligheter för innehållshantering, och du behöver inte oroa dig för extra månadsavgifter för lagringskapacitet. Än bättre är att dina digitala samlingar kan delas med andra via en enkel länk.

USB 3.0

DS218play levereras med två USB 3.0-portar som låter dig ansluta externa lagringsenheter med snabb och effektiv filöverföringshastighet. På så sätt tillbringar du mindre tid på att överföra mediainnehåll eller privata filer till eller från din NAS.

Skickas i originalförpackningen + mer förpackad.

Objektnr 633505959

Visningar 525

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 13:11

Synology DiskStation DS218play

Slutpris

|

1 532 kr

Auktionen är avslutad

Profeten vann auktionen

stoolen

Gävle, Sverige

Verifierad

127 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?