Beskrivning

Elektrometer - EMF-mätare

  • ?Precis mätning?EMF-mätaren har en integrerad elektromagnetisk strålningssensor som visar strålningsvärdet på en digital LCD-skärm med hjälp av ett chipp. Valfria mG/µT-enheter för testning av ett magnetfälts strålning, V/m för testning av ett elektriska fält.
  • ?Ljud- och ljuslarm?När värdet på det elektriska fältet överstiger 40 V/m, och magnetfältet överstiger 0,4 µT eller 4 mG, blir LED-skärmen röd, indikatorlampan blinkar och ljudsignalen ljuder. Om du tycker att det är högt kan du trycka länge på AVG/VPP -knappen för att stänga av ljudet.
  • ?Allmänt använd?EMF-mätaren kan mäta elektromagnetiska fält, identifiera utrustning som genererar hög strålning och hjälpa dig att fatta beslut om att begränsa exponering. Den testar främst magnetiska och elektriska fält, som tv-apparater, datorer, kylskåp, skrivare, mikrovågsugnar, mobiltelefontorn, lågfrekventa enheter, och vid spökjakt etc.
  • ?Flera funktioner?Tryck kort på AVG/VPP-knappen för att byta testgenomsnitt eller toppa läsningar och tryck kort på ?/?-knappen för att byta temperaturenhet mellan °F och °C. Detektorn stängs av automatiskt efter 5 minuter utan användning.
Köparen står för frakt och avslutad auktion skall betalas inom fem dygn. Packar väl och emballage ingår. Ansvarar av naturliga skäl inte för eventuell skada eller borttappat gods orsakat av aktuellt transportföretag.

Objektnr 635552782

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 16:30

Elektrometer - EMF-mätare

Utropspris

|0 Bud

239 kr

Slutar om

lord-mark

Motala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också