Beskrivning

XT Starship från 1986 med det ljus- och ljudsystem som Lego utvecklade under andra halvan av 80-talet. Skeppet består till största delen av specialbitar (värda betydligt mer än den kompletta modellen, så är ett bra klipp för den som bara vill åt delarna).

Skeppet är mycket fint skick och verkar ha byggts ihop kanske en eller ett par gånger och har sedan mest fått stå. Ett par av ljud- och ljusbitarna är lite gulnade, enligt bild, och ett fåtal bitar kan ha spår av lek. Ljud- och ljus fungerar bra. Astronautens guldtryck är riktigt bra. Alla vanliga bitar med tryck i bra till mycket bra skick. Se bilderna för skick och vad som ingår.

Originalinstruktioner finns ej, bara en vanlig utskrift. Ingen box. Batteri skickas ej med. Alla fem extra lampkåpor i olika färger finns i separat påse (se bild).

Levereras nedplockad och sorterad i zippåsar.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning. Skickas i kartong. Kan även hämtas utanför Kalmar.

Objektnr 634912118

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 20:05

Lego 6780 - Light and Sound XT Starship (1986) - Rymd, retro, vintage, komplett

Utropspris

|0 Bud

780 kr

Slutar om

Grendel74

Påryd, Sverige

5.0

Grendel74

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?