Beskrivning

Sohlmans sjölexikon – en numera eftersökt och eftertraktad bok

SOHLMANS SJÖLEXIKON vill vara till nytta för alla som yrkesmässigt eller av andra skäl ha intressen förknippade med sjön. Lexikonet innehåller ord och uttryck hänförliga till begreppet sjömanskap i hela dess vidd, navigation och nautisk meteorologi, handelssjöfart och vad därmed sammanhänger, fartyg och deras byggnad, underhåll och bemanning, sjöfarten berörande verksamhetsorgan och organisationer samt lagar och förordningar som på olika sätt reglera sjöfarten och samfärdseln till sjöss. Lexikonet omfattar även båtar och sjösport.

Den inbundna boken (klotband) i förlagets dekorerade, linneklädda pärmar är i ett mycket gott bruksskick, mycket nära nyskick. Den är rikligt illustrerad med fotografier och reproduktioner, främst i svartvitt men även i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 260/185 mm
Ryggbredd ca 43 mm
Vikt ca 1895 gram
Sidantal 1219
Huvudredaktör Kommendör C. E. Måhlén
Förlag Sohlmans Förlags AB
Utgivningsår 1955
Språk svenska

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 78 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633624823

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 18:31

Sohlmans sjölexikon

Utropspris

|0 Bud

480 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?