Beskrivning

Hej! Säljer smått uppgraderad Novritsch ssg-24.

Snipern är stock förutom att det är en bättre hop up arm installerad som gör att det är lättare att lyfta tyngre kulvikter.

Osäker på fjäder som är installerad

Har även bytt ut gummit till en helt ny och har bara skjutit runt 20-50 skott med nya gummit, tillkommer även det förra gummit som är använt. Smörjt den med PTFE fett och sedan lite mineral olja, I de interna delarna.

I paketet ingår hardcasen, fps adjustment rings, 3 andra fjädrar, extra gummi, orginella hop up arm, 3 magasin.

OBS: En av skruvarna till magwellen vill inte gå in längre men magwellen sitter fortfarande hårt och stabilt där inne då den andra skruven sitter som den ska, skickar med den andra skruven om man kan lösa det, samt har jag märkt att när magasinen sitter inne så sticker de ut lite men inget som påverkar matningen.

Har märkt att cylinder är lite mörkare på vissa ställen, misstänker det är för att förra ägaren använt silikon olja som smörjningsmedel, detta är inte bra då det attraherar en massa smuts. Har dock rengjort och tagit bort silikon oljan. Interna delarna verkar vara i bra skick och inga klagomål där, dock har jag inte kollat på triggerlådan så kan inte garantera hur länge den håller men när jag skjutit så har jag inte haft några problem.

Ha i tanke att när ni köper detta geväret att jag inte är särskilt kunnig och har inte kunnat ta en titt i alla interna delar, speciellt i avtryckarhusets (triggerlådan) område, resterande har jag en delvis kunskap inom och kan säga att jag inte sett några problem. Så har inga garantier på hur länge det håller men man kan alltid kolla på plats.
Rekommenderas att köparen har kunskaper inom airsoft och sniper plattformen.
Därav det lägre priset.

Kan behöva byta glide ring då den är lite seg att bolta ibland, men inget som påverkar funktionen av snipern.

Endast avhämtning, kan alternativt mötas upp på Nyvång Airsoft Alliance då jag ofta spelar där, föredrar nästan det här valet.

Ansvarar ej för problem som sker efter avlämning.

tags: ssg24, SSG-24, airsoft, Novritsch, novritsch, sniper

Objektnr 633310085

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 13:45

Novritsch SSG24 Uppgraderad

Pris

2 600 kr
Annonsen är avslutad

E5658

Ängelholm, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig