Beskrivning

En helt ny och oöppnad Dr Sannas AHA-BHA serum för alla hudtyper.

Jag skickar den i Postnords blå påse storlek Small.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar inte för Postnords hantering och eventuella slarv.

Se gärna mina andra auktioner!

Information från Dr Sannas hemsida om produkten:

Dr Sannas AHA-BHA Serum för alla hudtyper, 30 ml (AHA-BHA Serum)

Ett revolutionerande serum som innehåller en unik sammansättning av AHA och BHA, som främjar cellförnyelsen och uppstramning av porer. Extrakt från tamarind innehåller höga halter av AHA-syror som har en milt peelande effekt som aktiverar cellförnyelsen på huden yttersta lager, som sin tur förbättrar hudens förmåga att bevara fukt. BHA-syra från vitpilbark löser upp tilltäppta porer och talgkörtlar som tillsammans med AHA ger en klarare hud med mer lyster. AHA-BHA serum passar därför både fet-torr hud då båda syrorna ger fint resultat på både hud som har tendenser till acne och fina linjer. Passar även dig med pormaskar, orenheter, blemmor, fina linjer eller ojämn hudton.

Användning
Klappa in en liten mängd serum (1-2 pumptryck) morgon och kväll på fuktig hud, direkt efter rengöring med Dr Sannas Ansiktssåpa. Serumet verkar på djupet och ska användas efter rengöring och ansiktsvatten/ansiktsmist, och innan ansiktsolja samt dag- och nattkräm. Undvik att applicera runt ögon och läppar. Används med fördel tillsammans med ett högt solskydd och/eller undvik att använda vid solning.

Tamarind Extrakt
Fruktsyror från tamarind, alpha-hydroxy syra och tartaric (vinsyra) har en peelande effekt och ökar cellförnyelsen vilket ger en slätare hud och motverkar fina linjer. AHA-syror låser även in fukt i huden vilket i sin tur ger en torr hud en fuktboost.

Vitpilsbark
Extrakt från bark från den vita pilen innehåller höga halter av den naturliga BHA-Syran salicin (salicylsyra). Vitpilsbark har länge använts inom skönhet för
att lösa upp orenheter, dämpa inflammerad acne och strama upp porer. Salicin har också fuktbevarande egenskaper och är milt exfolierande. Probiotika är en multifunktionell ingrediens som både är bra för huden och förhindrar bakterietillväxt i produkten. Probiotika hjälper till att hålla en god mikroflora på huden, och har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud.

Volym:
30 ml

Hållbarhet:
Öppnas inom 30 månader. Öppnad förpackning håller i 6 månader.

Övrigt:
Naturligt, ekologiskt & veganskt innehåll. Undvik ögonkontakt. Tillverkad i Sverige.

Objektnr 632729581

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 20:24

Dr Sannas AHA-BHA Serum för alla hudtyper

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

grabben83

Örebro, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

497 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?