Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop:
Termaganter kastar rovdjur som attackerar i enorma svärmar och spottar levande ammunition från sina symbiotiska vapen. Ripper Swarms slingrar sig bredvid dem som levande mattor av tänder och kött och slukar vad de än stöter på.

Denna låda är det perfekta sättet att starta din samling av Tyranider. Du får tre termaganter i plast, var och en med en distinkt pose, plus en Ripper Swarm i plast, alla färger du behöver för att förbereda dem för strid och en pensel för att komma igång. Dessa modeller är push-fit, kräver bara klippare för att montera - inget lim, ingen röra.

Varje Termagant är beväpnad med en köttborre och har, precis som Ripper Swarm, onda klor och tänder. De framställs som om de förföljer sitt byte. Dessa miniatyrer levereras med lämpliga baser.

De sex Citadel Color-färgerna levereras i 12 ml krukor och har de nödvändiga färgerna som behövs för att måla miniatyrerna i färgerna från Hive Fleet Leviathan, samt en teknisk färg för att skapa strukturerade baser:
- Corax White (bas)
- Wraithbone (bas)
- Naggaroth Night (bas)
- Thunderhawk Blue (lager)
- Magos Lila (kontrast)
- Armageddon Dust (Teknisk)

Boxen innehåller också en Citadel Starter Brush som medföljer för att du snabbt ska kunna måla.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett familjeföretag av tv-spelsentusiasten Jan Jonsson med stöd av hans familj. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 604864277

Visningar 653

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Tyranids: Termagants and Ripper Swarm + Paints Set Warhammer 40 000

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 050 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig