Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Befälhavare för Tyranid-svärmen, Hive Tyrants, är de som driver Hive Minds vilja. Massivt kraftfulla varelser, varje del av deras kropp är perfekt skapad för att lemlästa och döda.

Hive Tyrant är en oerhört dynamisk modell, poserad med monstruösa, fibrösa och trasiga vingar utsträckta brett och med bara sin ormliknande svans som rör marken, som om den skjuter iväg på flykt (eller för att kasta sig mot sitt byte). Liksom andra tyranider har den ett distinkt kitinöst skal med skorstenar på ryggen och en ohygglig skelettunderdel. Hive Tyrant – eller Swarmlord, som satsen alternativt kan användas för att sätta ihop – är ett slående tillägg till alla Tyranid-samlingar. Satsen innehåller ett enormt utbud av vapenalternativ, inklusive lie klor, slitna klor, bensvärd och en franspiska. Det finns också delar för att anpassa din Hive Tyrant och representera olika biomorfer.

Denna flerdelade plastbox innehåller 59 komponenter och en Citadel 60 mm rund bas, med vilken man kan bygga en Tyranid Hive Tyrant eller en Swarmlord.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 573529141

Visningar 705

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer 40 000 Tyranids Hive Tyrant

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 051 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig