Beskrivning

Tyco Bilbana. Magnum 440 turbo, Track set samt extra bandelar. Defekt/reservdelar.

Beskrivning:

Tyco Magnum 440 Turbo. Defekt. Bilarna kör ej. Vet ej om det är bil, handtag eller transformator som felar. Jag har ägt bilbanan sedan den var ny, men den har legat i vår ouppvärmda sommarstuga i minst 20 år. Jag har inte fått igång den sedan jag tog fram den. Det som ingår är alla bandelar, 3 handtag (ett av dem med lös sladd och trasig fjäder), transformator, en komplett bil, en kaross med chassi, 12 staket varav ett är knäckt, manual (en A4). Pelarna och flaggstängerna saknas. Kartongens underdel är hel, locket är tejpat i hörnen och har en hel del skav och märken, plast-baljan som håller delarna är hel men med visst slitage.

Tyco Track Set. Jag har ägt även denna sedan den var ny, och den har legat i sommarstugan den med. Ej testat sedan jag var barn för ca 30 år sedan. Den är inte komplett, samt det medföljer en del extra delar. Innehåll: 2 X-spår, 3 korta rakor, 3 kurvor, 8 loop-delar, 2 loop-stöd (4 halvor varav minst en är knäckt), 3 långa rakor. Lådans underdel och lock är hela, men med en del slitage och märken.

Lösa bandelar. Ej testade av mig. Köptes för att komplettera en annan bilbana. Det som ingår är 1 drag race-raka, 11 vanliga kurvor, 3 korta kurvor, 1 “mellan”-kurva, 7 korta rakor, 12 loop-delar, 4 kompletta loop-stöd (8 halvor).

Allt detta säljs om defekt/reservdelar. Jag har inte gått igenom allt särskilt noga. Jag garanterar ingen funktion, och inte heller att bandelarna är hela. De flesta bandelarna ser dock hela ut, men några kan ha knäckta detaljer.

Se bilder för mer info om skick och vad som ingår.

Jag har 100% positiva betyg och tar ansvar för det jag säljer. Jag packar noga.

Betalning ska ske inom 5 dagar från vunnen auktion. Vill du skjuta upp betalningen till efter lön så vill jag att du kontaktar mig och får klartecken innan du lägger bud. Inga kostnader utöver de som anges i auktionen tillkommer. Jag skickar senast 2 dagar efter betalning. Betalar du t.ex. på söndag kväll skickar jag senast tisdag.

Objektnr 633295350

Visningar 311

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:49

Tyco Bilbana. Magnum 440 turbo, Track set, samt extra bandelar. Defekt.

Slutpris

|

230 kr

Auktionen är avslutad

a-bagarn vann auktionen

MashiMaro

Vejbystrand, Sverige

4.9

MashiMaro

Verifierad

Toppsäljare

361 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?