Beskrivning

Arlo Go V2 trådlös 4G LTE säkerhetskamera

Skick:
Kundretur
Nypris:
3499kr
Garanti:
6 månader

Arlo Go V2 trådlös 4G LTE säkerhetskamera ansluts via ett 4G LTE-nätverk, har en vattentålig konstruktion och en långvarig batteritid, vilket gör den till ett utmärkt val för platser som behöver 24/7-övervakning i områden utan ström eller WiFi.

Specifikation:


Trådlös 1080p Full HD-kamera
Ansluts via WiFi eller 4G-nätverk
IP65-vattentålig design

Vädertålig design

Kameran är certifierad med IP65-vattentålighet och frystålighet ned till -20º, så den kan placeras inomhus eller utomhus.

Detaljerade bilder dag och natt

Full HD 1080p-videoinspelningsupplösning garanterar skarpa och detaljerade bilder och IR-dioder ger mörkerseende. Ljud- och rörelseupptäckt finns även tillgängligt med ett justerbart avstånd på upp till 7.5 m

Håll dig informerad

Du kan ställa in automatisk inspelning vid rörelseupptäckt och få e-mail-varningar eller kostnadsfria app-aviseringar till din smartphone eller surfplatta.

App, kort och molnlagring

Den kostnadsfria Arlo-appen för din smartphone eller surfplatta gör att du kan övervaka livestreamen från kameran i Full HD-upplösning. En integrerad Micro SD-kortplats ger en uppbackningslösning utifall det inte finns någon tillgänglig internetanslutning. Din video backas även upp i den kostnadsfria molnlagringen i 7 dagar så att du kan spola tillbaka till någon del av inspelningen som du kan ha missat. Valfri molnlagringsabonnemang för kontinuerlig 24/7-övervakning kan köpas separat.

Trådlös drift

Kameran körs på ett uppladdningsbart litiumjonbatteri med 3660 mAh-kapacitet och ansluts till mobilnätverket med ett 4G LTE SIM-kort (säljs separat). Mobilabonnemanget måste aktiveras först för att kunna använda kameran.

Objektnr 632506668

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 14:34

Arlo Go V2 trådlös 4G LTE säkerhetskamera

Pris

2 699 kr

Någon annan har föreslagit 2 159 kr.

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

797 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?