Beskrivning

Se mina övriga auktioner för fler Denon Home-prylar.

Från beskrivningen:

DENON HOME 150 – SUPERKOMPAKT TRÅDLÖS HÖGTALARE MED BRA LJUD, HEOS MULTIROOM, BLUETOOTH, EXKLUSIVT TYGUTFÖRANDE OCH SMIDIG ANVÄNDNING
  • * Fin ljudkvalitet för att vara en superkompakt trådlös högtalare
  • * Exklusivt utförande i ljust eller mörkt tyg
  • * HEOS multiroom, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon, tvåvägs Bluetooth
  • * Touchkontroller för ljudstyrka, play/paus och 3 personliga förval
  • * Finns med eller utan röststyrning (Google Assistant, Amazon Alexa)
Denon Home 150 är en superkompakt och väldigt välspelande trådlös högtalare med HEOS multiroom-streaming inbyggd. Den är fullmatad med avancerad digital Denon-teknik och är ett bra val för mindre rum där du vill ha tillgång till bra musik på ett smidigt sätt.

Tack vare det exklusiva utförandet i ljust eller mörkt tyg hittar du lätt en placering som gör både högtalaren och inredningen full rättvisa.

MED ELLER UTAN RÖSTSTYRNING

Standardversionen av Home 150 har inbyggd mikrofon och är redo för röststyrning med Google Assistant och Amazon Alexa. Med röststyrning kan du kontrollera en rad grundläggande funktioner som till exempel volym upp/ned och play/pause/skip. Om du inte behöver röststyrning kan du välja NV-versionen. De två versionerna är identiska förutom den inbyggda mikrofonen, men du sparar lite pengar genom att välja NV-versionen.*

  • Surroundkänsla utan extra högtalare (inkl. Dolby Atmos)
  • Kan byggas ut med trådlösa surround-högtalare och trådlös subbas
  • Inbyggt HEOS för multiroom, Bluetooth och AirPlay 2
  • Enkel att installera och använda
  • Kompakt och elegant design (endast 65 cm bred)
Denon Home Sound Bar 550 är en kompakt och avancerad soundbar som kommer att förbättra din TV-upplevelse utan att du får en stor anläggning med tillhörande högtalare i vardagsrummet. Den eleganta designen med vävd tygfront avslutas med en topplatta i glas. Här kan du sköta de dagliga funktionerna med touchkontroller som lyser upp när din hand närmar sig soundbar-högtalaren.

Du får en bra surround-känsla till filmer och serier, samt en fin och fyllig ljudkvalitet som även gör trådlös musik till ett sant nöje. Och om du vill att det ska bli ännu bättre kan du lägga till HEOS trådlösa surround-bakhögtalare och en trådlös HEOS-subbas.

Home Sound Bar 550 vann det eftertraktade EISA-priset 2022-2023 som bästa produkt i kategorin "Smart Soundbar". Detta bevisar att du får exceptionell kvalitet för pengarna här.

SMART ALTERNATIV MED HDMI

Via HDMI och den inbyggda processorn kan Denon Home Sound Bar 550 hantera en Dolby Atmos- eller DTS:X-ljudsignal från din TV och använda det reflekterade ljudet från väggar och tak till att skapa en surround-ljudbild med virtuella bak- och höjdkanaler. Även om det fortfarande inte är en äkta flerkanalig hemmabio så får du en överraskande bra surround-effekt utan att behöva ha anläggning, högtalare och tillhörande kablar i vardagsrummet.

HDMI-porten ger dig samtidigt helt problemfri hantering. Soundbar-högtalaren startas och stängs tillsammans med TV:n, och du kan reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll. Allt sköts automatiskt så att du kan koncentrera dig på att njuta av det fina ljudet.

LÄCKRA TRÅDLÖSA MUSIKUPPLEVELSER MED HEOS

Via din smartphone/surfplatta och den användarvänliga HEOS-appen har du tillgång till HEOS hela trådlösa värld, inklusive musiktjänster (Spotify Connect, TIDAL m.fl.). Dessutom kan du styra all din musik både på Denon Home Sound Bar 550 och på HEOS trådlösa högtalare och musikstreamers i resten av ditt hem. HEOS-appen ger dig en komplett överblick över all din musik med albumomslag såväl som alla funktioner.

Du kan placera Denon Home Sound Bar 550 på en hylla tillsammans med TV:n eller hänga den på väggen i det integrerade nyckelhålsfästet. Det medföljer en monteringsmall som gör det mycket lättare att borra hålen exakt rätt och få ett perfekt resultat.

Denon Home Sound Bar 550 finns med svart finish."

Objektnr 633313378

Visningar 489

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:01

Denon Home 150 – trådlös uppkopplad högtalare

Slutpris

|

1 640 kr

Auktionen är avslutad

williamjjjohansson vann auktionen

IamEsse

Malmö, Sverige

Företag

10 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?