Beskrivning

Har gjort en rensning! Fina väskor och plånböcker säljs då de inte används. Kända märken, självklart äkta. Besök gärna övriga auktioner, samfraktar självklart för att få ner fraktkostnaden! Om du inte har lust eller möjlighet att hålla på och bjuda, lägg ett maxbud så bjuder Tradera för dig!

Plånbok från märket Guess Est 1981 Los Angeles. Destiny Zip Around. Snygg färg men svår att benämna. Beige som går lite åt en rosa nyans. Kameran lyckades tyvärr inte återskapa färgen. Plånboken är helt oanvänd! Storlek ca 10x12 cm. Guess märket fram på plånboken. Dragkedja runt hela. Insidan är guldfärgad. 4 fack för kort, ett stängt fack för mynt och ett sedel/kvitto fack. I det facket sitter det fast Guess tyglappar. Material: 100 % Polyurethan. Pris i butik: 499 kr. Utropspris: Endast 100 kr. Vill att plånboken kommer till användning men lägre utropspris blir det inte!

Auktionen avslutas Fredagen den 14 Juni. Alla köpare får 2 dagar på sig att betala, betalning ska alltså ske senast Söndagen den 16 Juni. Betala direkt på Fredagen om du vill ha en snabb leveranstid, vi lämnar in alla betalda vinster på lördagen. Vi har inte möjlighet att lämna in paket på söndagen (båda jobbar långa pass) utan i så fall först på måndagen den 17 juni på kvällen efter jobbet! Lägenheten är djur och rökfri! Om du har någon fråga...ställ den INNAN du bjuder! Mvh/ Strato

Objektnr 635397922

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 17:32

NY Guess Plånbok. Destiny Zip Around.B Detaljer. Pris i butik 499 kr

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

Strato82

Linköping, Sverige

5.0

Strato82

Verifierad

Toppsäljare

121 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket