Beskrivning

OBSESSION – en modefamiljs bekännelser, av Martina Bonnier

Med smak för mode

Familjen Brandt är en lysande stjärna på den svenska modehimlen - Margaux, landets mest fruktade och respekterade moderedaktör; Marc, grundaren av ett jeansimperium; Miuccia, bloggerskan som med ett klick på sin dator kan lyfta eller sänka en hel kollektion. De andas och lever mode 24 timmar om dygnet. Tills en dag då Marc drabbas av en mitt-i-livet-kris och ger sig av till den skånska myllan för att bli ekobonde.

Martina Bonniers nyskapande modebok är en färgstark och personlig berättelse varvad med roliga modefakta och sagolikt vackra bilder tagna av stjärnfotografen Nils Odier. Följ med till modevisningarnas front row i Italien, Palm Beach-inspirerade strandpromenader, flärdfull herrgårdsweekend, bondgårdschict lantliv och haute couturens Paris. En lyxig present till dig själv fylld både av ljuvlig inspiration och praktiska råd om hur du bygger en stil som håller livet ut!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick – mycket nära nyskick! Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 286/222 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 1120 gram
Sidantal 179
Författare Martina Bonnier
Förlag Bonnier Fakta
Språk svenska
Utgivningsår 2011
ISBN 91-7424-117-4

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633203040

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:00

OBSESSION – en modefamiljs bekännelser

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 978 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?