Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Medan propagandarubrikerna mycket väl kan ha gått till de stora katterna som Pantern och Tigern, var Panzer IV ryggraden i tysk pansarkapacitet under hela kriget.

Du kan välja att bygga din Panzer IV som en av tre olika varianter:

Den kortpipiga Ausf. F1.
Den långpipiga Ausf. G med sin distinkta kulmunningsbroms. Respektfullt känd av brittiska styrkor i ökenkampanjen som "Mark 4 Special" såg den aktion i den västra öknen och den ryska fronten i första hand.
Ausf H med sin nya nosbroms och skyddande schürzen sidokjolar. Ausf H är en vanlig syn på sena krigets slagfält och är en av krigets ikoniska Panzers.
Den ikoniska tyska stridsvagnen under andra världskriget, Panzer IV kämpade från invasionen av Polen till Berlins fall. Panzer IV uppdaterades ständigt, med sin ljuddesign som ger den en lång livslängd långt utöver dess samtida. Vid mitten av kriget packade den en dödlig långpipig 75 mm pistol, vilket gav den stor träffkraft och bättre rörlighet och dess rustning hade fördubblats på sina ställen, vilket kraftigt ökade dess överlevnadsförmåga.

Vid tiden för massiva strider i Ryssland i mitten av kriget bar Pz IV också den avtagbara skärmpansar som kallas schürzen. Detta var som svar på hotet från ryska pansarvärnsgevär och, senare, av allierade vapen av ihålig ladd bazooka.

Detta är ryggraden i pansarregementena!

Precis som med de andra Bolt Action-plastfordonen är detta kit mycket detaljerat men ändå lätt att bygga. Det ger en robust spelpjäs och kommer även att tilltala målare och modellare.

Panzer IV kommer med en omfattande vattenrutschbana dekal, så att du kan avsluta din nya tank perfekt!

Det här fordonet kan också användas i spel av Achtung Panzer!, spelet för nära strid stridsvagn mot stridsvagn, dess regler finns i Achtung Panzer! regelbok.


Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633353869

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! German Panzer IV Ausf. F1/G/H (plastic) - Bolt Action Warlord Games

Pris

229 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?