Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Dankhold Troggoths är anpassade till de djupaste, mörkaste djupen av Mortal Realms och sover under jorden tills Gloomspite flyttar dem till att tränga upp till ytan och orsaka förödelse. Mättade med urmagi och täckta av hemska snirkliga bestar, dessa kolossala troggar slår och krossar allt inom räckhåll, suger upp trollkonst som svampar och läker de svåraste såren på ett ögonblick.

Denna flerdelade plastsats bygger en Dankhold Troggoth, ett jävla odjur underifrån. Att släpa en riktigt kolossal stenklubba i båda de köttiga nävarna är den här mäktiga rån en skrämmande syn. Satsen innehåller mängder av kosmetiska konstruktionsalternativ för att göra varje Dankhold Troggoth unik, inklusive tre olika huvuden, tre uppsättningar hängande öron, två olika stenblock för klubben, ett urval av svampfodrade eller stalagmitprydda axlar, en sträng med dödskallar eller räddat kanonhalsband och en mängd svampar och stalagmiter för att fungera som basmaterial för alla dina Gloomspite Gitz-modeller.

Detta kit kan alternativt bygga en Dankhold Troggboss, en uråldrig naturlig ledare för troggkind.

Detta kit består av 55 plastkomponenter och kommer med en Citadel 60 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 622828778

Visningar 418

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Dankhold Troggoth Gloomspite Gitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

450 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?