Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Fira Warhammer den här julsäsongen med Grotmas Gitz – en festlig grot som rider på en presentspäckad squig, omgiven av säsongsbetonade godsaker och snorande "hjälpare". Designad som ett diorama, fans av alla ränder kommer att njuta av denna mycket samlarbara miniatyr, endast tillgänglig för semestersäsongen 2023.

Denna flerdelade plastsats bygger Grotmas Gitz – rivalen till Da Red Gobbo! Det är ett fantastiskt samlarpjäs, perfekt för visning och kan användas i spel av Warhammer Age of Sigmar och Warhammer 40 000 med gratis nedladdningsbara regler på Warhammer Community-webbplatsen.

Giant Cave Squigs är särskilt enorma och våldsamma bästa som är utmärkta hästar för de mer vågade grot Loonbosses. De rusar in i strid som gummiliknande meteorer, alla huggtänder, stickande spikar och skrikande krigsrop.

Detta kit består av 18 plastkomponenter, inklusive en scenisk bas.

Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 618089552

Visningar 828

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Grotmas Gitz Gloomspite Gitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

279 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?