Beskrivning

En fullt fungerande Blu-ray-spelare från Sony. Den känns tung och rejäl, trots sin ringa storlek. Den är tyst och det tar inte en evighet att ladda en skiva.

Spelaren ingick i ett paket jag köpte på Tradera, och efter test har jag bestämt mig för att sälja den vidare. Den gör det den ska, med den bildkvalitet man förväntar sig av Blu-ray, och den spelar även SACD-skivor. Annars är antalet format den kan spela begränsat, och nätverks-funktionerna är få om de alls fungerar - tjänsterna som krävs har tydligen försvunnit. Vanliga Blu-ray och DVD och CD är förstås inga problem (men sök vidare om du kräver 24/192kHz ljudkvalitet i multikanal). Fjärrkontroll medföljer, men inget mer. Manualen hittade jag på nätet.

Jag fann det krångligt och trögt att navigera bland spelarens funktioner och inställningar. Kanske andra tycker annorlunda; för det mesta stoppar man förstås bara i en skiva och kör, och skivkontrollerna fungerar helt normalt.

Jag skulle rekommendera spelaren för ett extrarum, lekrum, eller en sommarstuga, då den är enkel men rejäl och tar liten plats.

Objektnr 631603379

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 23:54

Sony BDP-S370

Såld för

300 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Wye

ESKILSTUNA, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

163 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?