Beskrivning

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 (2010) - DICE - EA - XBOX 360 - XBOX LIVE

Beskrivning:
Bad Company 2 eller BF:BC2) är ett datorspel utvecklat av DICE och publicerat av Electronic Arts. Spelet släpptes till Windows, Xbox 360 och PlayStation 3 i mars 2010. Spelet är en direkt uppföljare till Battlefield: Bad Company från 2008.

I kampanjen får spelaren följa B-kompaniet från det förra spelet på ett nytt uppdrag. Spelets multiplayerläge stödjer upp till 32 personer på PC och 24 på konsol. Multiplayerdelen låter spelare slåss mot varandra i flera olika miljöer och med olika mål.

Spelet har fått mycket positiva betyg från många spelkritiker. Vid slutet av 2010 hade spelet sålts i över 5 miljoner exemplar.

Battlefield: Bad Company 2 innehåller liksom föregångaren dels en enspelarkampanj och ett flerspelarläge. Spelinnehåll, såsom vapen och fordon är gemensamt för båda spellägena.

Se baksida för mer info…

Boxen och XBOX DVD skiva är i fint skick. För egen bedömning av, skicket se bilder.

Köparen betalar frakten enligt postens avgifter. Jag skickar varan efter att pengarna syns på mitt konto. Jag samfraktar, kontakta mig gärna INNAN du betalar objekten för att få fraktkonstnaden ändrad om jag inte har redan ändrat den. Jag kan också samfrakta längre tid än 3-7 dagar om du meddelar mig. Med reservation för att portot kan bli högre. Pris för emballage, hantering ingår i fraktpriset. Betalningsinfo kommer med Traderas vinnarmail.

OBS! För internationella köpare kan frakten bli högre!

For international buyers shipping can be higher!

Lågt utropspris så lycka till med buden.

Objektnr 633639892

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:43

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 (2010) - DICE - EA - XBOX 360 - XBOX LIVE

Utropspris

|0 Bud

15 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ravefi

Göteborg, Sverige

5.0

Ravefi

Verifierad

Toppsäljare

3 440 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?