Beskrivning

Fint skick!

Produktbeskrivning
Låt världen bli den perfekta scenen för ditt liv med Sennheiser Momentum 2 True Wireless in-ear hörlurar. Lyssna på din favoritmusik i upp till 28 timmar per laddning och de intuitiva pekkontrollerna, röstassistenten och bekväm passform säkerställer maximal bekvämlighet. Ett otroligt ljud är möjligt tack vare de 7 mm dynamiska högtalarelementen och inbyggda utjämnare.

True Wireless
Sennheisers hörlurar har ett kvalitativt ljud utan en enda kabel mellan hörlurarna eller enheten för att skapa en genuin känsla av frihet och flexibilitet.

Active Noise Cancelling
Med Active Noise Cancelling-teknologi, driven av det helt justerbara ANC, kan du bestämma hur mycket ljud från omgivningen som du vill blockera ut. Stäng av det omgivande ljudet helt, så att du verkligen kan njuta av musiken även under pendlingen eller om du går på en bullrig gata. Eller sätt på Transparent Hearing för att släppa in ljud och blanda det med musiken.

Otroligt stereoljud
Njut av din favoritmusik i en ökad kvalitet tack vare de 7 mm dynamiska högtalarlementen och inbyggda utjämnare som levererar en djup bas, naturligt mellanregister och klar diskant

28 timmars trådlös musik
Hörlurarna på egen hand ger dig 7 timmars speltid med ytterligare 21 timmar lagrade i fordalet för 28 timmars total speltid innan du behöver ladda. En fulladdning tar endast 1.5 timmar och en snabbladdning på 10 minuter ger dig en extra 1.5 timmars speltid.

Röstassistent
Kolla när bussen går, få dina meddelanden upplästa eller byt spellista. Det är bara att trycka lätt på hörluren för att aktivera röstassistenten och få all typ av information med dina hörlurar fortfarande på och din smartphone i fickan.

Praktiska kontroller
Använd de intuitiva pekkontrollerna för att styra musiken, volymen och samtal, eller ladda ner den kostnadsfria smarta appen för att anpassa dina inställningar, sätt på Active Noise Cancelling eller justera dina utjämningsinställningar.

Bekväm passform
Med deras ergonomiska design kommer dessa hörlurar alltid passa bekvämt i dina öron även efter flera timmars lyssning.

Vattentålig design
IPX4-klassade skyddet skyddar dina hörlurar från vattenstänk från alla riktningar, så lite vatten eller svett kommer inte skada dom

Objektnr 633244573

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 20:08

Sennheiser Momentum 2 True Wireless in-ear hörlurar (svart)

Slutpris

|

699 kr

Auktionen är avslutad

burk1336 vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?