Beskrivning

PRIS KAN DISKUTERAS!

Beskrivning:

Jag säljer min MacBook M2 Air 13.6 (mitten av 2022) i den sofistikerade Midnight-färgen. Denna imponerande bärbara dator är utrustad med en 256GB SSD och 8GB RAM, vilket ger snabb och responsiv prestanda samt tillräckligt med lagringsutrymme för att möta alla dina behov. Den drivs av en kraftfull M2 8-core CPU som garanterar smidig multitasking och hantering av även de mest krävande uppgifterna med lätthet.

Skick:

MacBooken har endast öppnats och använts ett fåtal gånger, vilket innebär att den är i utmärkt skick och nästan som ny. Den har blivit väl omhändertagen och varsamt skyddad under användning för att säkerställa dess fortsatta kvalitet.

Medföljer:

Den kommer komplett med kvitto och original laddare för bekväm och tillförlitlig laddning, så att du kan använda den direkt utan bekymmer.

Anledning till försäljning:

Jag säljer denna MacBook M2 Air eftersom den tyvärr inte längre används till sin fulla potential. Den förtjänar en ny ägare som kan dra nytta av dess imponerande prestanda och funktionalitet till fullo, och jag hoppas att den kommer till hands för någon som verkligen kan uppskatta dess kvaliteter.

Objektnr 633281137

Visningar 481

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 15:56

MacBook M2 Air Midnight 2022

Pris

12 000 kr

Någon annan har föreslagit 10 000 kr.

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?