Beskrivning

ROLAND JD-Xi 128 rösters polyfonisk kompakt Synthesizer med 37 lite mindre tangenter.
Är endast hemma använd, och har aldrig varit utanför lägenheten. Är så gott som i nyskick, finns inte en en fläck eller märke på den. Lirar gitarr och har insett att jag är för dålig på keyboard, är endast obetydligt använd med 3-fingers ackord i "hemma-studion" . Har större delen av tiden förvarats i gigbagen.

JD-Xi Ultimate Patches Vol. 1-4 är installerade och innehåller 720 extra kanonbra Synthsound. Backup skiva med JD-Xi Ultimate Patches Vol. 1-4 medföljer. Även Gigbagen medföljer, den är också nyskick bara förvarat JD-Xi'n i den här hemma.

Nypris ROLAND JD-Xi 6.400 kr plus Gigbag 350 kr och JD-Xi Ultimate Patches Vol. 1-4 ca. 540 kr.
====================
Betalning inom 3 dagar efter auktionens slut. Skickas väl emballerad i gigbagen inpackad i kartong komplett med original Roland svanhals-mik för vocoder(aldrig använd), original Roland nätadapter samt manualer.
Kan självklart och mycket gärna även hämtas i Lidköping.

Besök Rolands hemsida för fullständig info.
https://www.roland.com/se/products/jd-xi/

INFO:
Liten, mäktig och överkomlig innehåller JD-Xi en äkta analogsynt, Rolands välkända SuperNATURAL synth-ljudmotor och flera andra kreativa verktyg i en och samma låda. Utrustad med 37 minitangenter levererar det här kompakta instrumentet feta, varma analog-basar och lead-ljud med snabb direktkontroll via dedikerade rattar plus polyfoniska digitalbaserade ljud som pads, stråkar, brass och mer därtill. Skapa imponerande loopar blixtsnabbt med den inbyggda pattern-sequensern och de inbyggda trumkiten och utforska uttrycksfulla rösteffekter med hjälp av svanhalsmikrofonen, vocodern och AutoPitch.
Två digitala syntsektioner erbjuder 128 rösters polyfoni och ett urval av högkvalitativa SuperNatural synth-ljud inklusive pads, stråkar, elpianon, ljudeffekter och mycket mer.

Objektnr 633229343

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 23:19

ROLAND JD-Xi polyfonisk 128 rösters Synthesizer

Såld för

3 450 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

ronnyc

Lidköping, Sverige

4.9

ronnyc

Verifierad

Toppsäljare

856 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?