Beskrivning

Detta är en "Shtriga - Döende batterisimulator". Den ger dig ljudet av det döende batteriet som får vissa fuzzar och andra analoga pedaler att låta fantastiska. En perfekt tillägg för dig som uppskattar den unika, vintage känslan.

Jag har byggt denna pedal själv. Shtriga har en 9V ingång och en justerbar utgång mellan 1.25 och 7.5V med hjälp av en linjär spänningsregulator. Detta garanterar att spänningen aldrig överstiger 9V när en korrekt 9V-ingång används. Pedalen är avsedd att användas med en 9V-strömförsörjning.

En särskild egenskap är LED-indikatorn för utgångsspänningen som dimmar och slutligen stängs av när du minskar spänningen. Dessutom finns en intern trimpot som du kan nå med en skruvmejsel för att förinställa och bevara din ideala spänning för en pedal, vilket är praktiskt för att behålla dina inställningar oavsett om du är i rörelse eller på en spelning.

Ett personligt inslag är att varje Shtriga-pedal pryds med unika, handmålade grafiska design av min dotter, vilket lägger till ett konstnärligt uttryck till denna ljudmässiga underverk.

Observera
: Shtriga är optimerad för användning med "dirt pedals" som fuzzar. Undvik att använda den med digitala pedaler eller de som drar över 140mA för att förhindra överhettning och skador. Resultaten kan variera med olika strömförsörjningar; även om den fungerar bra med standardadaptrar, kan din upplevelse skilja sig.

Återupplev den analoga ofullkomligheten med "Shtriga - Döende batterisimulator", där teknologi möter konstnärlighet, allt handbyggt och avslutat med en unik touch från vår familj till din. Vänligen notera att vissa kosmetiska oegentligheter kan förekomma eftersom detta är en handgjord produkt, vilket bidrar till dess unika karaktär.

DC patchkabel ingår inte.

Se bild visar exakt vad ni köper!
Betalar inom 3-5 dagar från auktionsslut.
Alla objekt skickas väl förpackade för att minska risk för skada.Leverans sker alltid på köparens risk, oavsett leveranssätt.
Frakt betalas av vinnaren
Paketet skickas så fort pengarna är på mitt konto.
Skickas efter mottagen betalning!

Objektnr 633530254

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 18:45

Shtriga - Dying Battery Simulator for Guitar/Bass Effect Pedals

Utropspris

|0 Bud

549 kr

Slutar om

flash_1

Vaxjo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

103 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?