Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Plasten har släppt lite i överkanten annars Inplastad. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Utgivningsår - 2011
• Genre - Komedi
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Från 7 År
• Talande Språk - Svenska
• Undertext - Svenska,Norska,Finska
• Speltid - Ca 3tim 38min

SÄSONG 2 AV DEN OMÅTTLIGT POPULÄRA TV-SERIEN "SOLSIDAN".

Är det ok att få massage av sin kompis fru? Kan man bjuda sin städerska på middag? Och hur tackar man nej till historiens tråkigaste 40-årsfest? Välkommen till en andra säsong om livet i Saltsjöbaden, Stockholm.

Anna och Alex har precis blivit föräldrar till dottern Wilma, och Anna har fullt upp med att försöka passa in i mammagruppen med alla de oskrivna regler som finns. Mitt i alltihop ska Anna och Alex planera ett bröllop och få sina föräldrar att komma överens om vem som ska göra vad.

Fredde och Mickan försöker hålla fasaden uppe som det rikaste och lyckligaste paret på Solsidan vilket får relationen att ta stryk.

Ove Sundberg fortsätter att irritera Alex genom att ständigt dyka upp vid fel tillfällen. Alla undviker Ove men ibland kan en Ove vara bra att ha till hands, vilket både Alex och Fredde får erfara.

Gästskådespelare under säsongen är bland andra Plura Jonsson, Jonas Karlsson, Göran Stangertz, Eva Röse, Olle Sarri, Michael Segerström.

Objektnr 632611297

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 17:51

Solsidan Säsong 2 / 3 Disc *Felix Herngren Henrik Dorsin* Inplastad - DVD

Pris

79 kr

Slutar om

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

272 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?