Beskrivning

Synology DS414 i fint skick, perfekt för den som vill köra backup på sin befintliga NAS.

Originallåda och strömbricka ingår.

Text från produktsida:

Synology DiskStation DS414 är en 4-facks NAS med mångsidiga funktioner som är speciellt framtagen för att växande företag ska kunna hantera, skydda och dela data. Utrustad med omfattande kontorsapplikationer ökar DS414 arbetets effektivitet samtidigt som den säkrar data med fullständiga lösningar för säkerhetskopiering.

Dubbelkärnig CPU med flyttalsenhet
Över 207.07MB/s läsning, 135.63MB/s skrivning1
Dubbla LAN med redundans och stöd för Link Aggregation
1GB RAM som ger fart åt kraften för flerprogramskörning
Använder SuperSpeed USB3.0
Hårddisksläde konstruerad för snabbväxling & så inga verktyg behövs
Körs på Synology DiskStation Manager (DSM)

Optimalt förhållande mellan pris och prestanda
Med tanke på dess generösa hårdvaruspecifikationer tar Synology DS414 ett stort steg framåt. Med egenskaper som en inbyggd flyttalsenhet i CPU, 1GB RAM, dubbla LAN, SuperSpeed USB3.0 och de helt nya HDD-slädarna som inte behöver verktyg, sticker DS414 ut som en av de mest prisvärda 4-facks NAS-enheterna som finns tillgängliga idag. Den inbyggda flyttalsenheten förbättrar kapaciteten för huvud-CPU alltigenom och för att underlätta högre effektivitet i arbetet. Vid link aggregation levererar Synology DS414 en skrivhastighet över 135.63MB/sek vid en RAID 5-konfiguration i en Windows®-miljö samt för läsning över 207.07MB/sek1

Konstruerad med omsorg om teknik för återställning levereras DS414 med dubbla LAN med stöd för redundans för att säkerställa kontinuerlig nätverkstjänst i händelse av fel på LAN, medan konstruktionen för snabbväxling underlättar enkelt utbyte av hårddiskar. Före en behändig och enkel installation av hårddiskar har DS414 de nya hårddiskslädarna där inga verktyg behövs, vilket låter användare fixera 3,5-hårddiskar utan att använda en skruvmejsel. Extern åtkomst till lagringsutrymme har gjorts snabbt och enkelt, med två gränssnitt för SuperSpeed USB 3.0 på baksidan samt ett gränssnitt för USB 2.0 på den främre panelen för snabb åtkomst.

Plattformsoberoende fildelning på Windows + Mac + Linux
Synology DS414 erbjuder omfattande stöd för nätverksprotokoll, vilket säkerställer sömlös fildelning mellan plattformarna Windows, Mac®, och Linux®. Integrationen med Windows AD och LDAP låter Synology DS414 snabbt och enkelt passa in i alla befintliga nätverksmiljöer, utan behov av att återskapa användare. Filåtkomst via Internet är förenklad genom den krypterade FTP-servern och den webbaserade filutforskaren Synology File Station. HTTPS, brandvägg och auto-block av IP tillser att fildelning över Internet är skyddad med en hög säkerhetsnivå.

För användare som alltid är på språng, tillhandahåller Synology en behändig app, DS file, för populära mobila enheter såsom iPhone®-, iPad®-, Android-enheter samt Windows Phone. Allting som lagras på Synology DS414 är nu tillgängligt för fjärråtkomst genom att använda DS file.

Objektnr 633218552

Visningar 432

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 20:10

Synology DS414 4 Bay Nas

Slutpris

|

1 999 kr

Auktionen är avslutad

Återförsäljning vann auktionen

Zlatte71

Göteborg, Sverige

Zlatte71

Verifierad

242 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?