Beskrivning

NY oanvänd Rosa Air Track Uppblåsbar träning Tumbling Gymnastik Gymmatta Pool Stranden

Paket inkl batteridriven suppump.
Värde på paketet är 3800kr

Premiummaterial: uppblåsbar träningsmatta som är 3m × 1m x 10cm. Denna matta är perfekt för idrottare på alla nivåer, med en vattentät, halkfri yta som håller dig säker och torr. Det förbättrade materialet i övre PVC-skiktet ger extra grepp och en halkfri upplevelse.

Dessutom är mattan bärbar och kan användas på land eller i vatten, vilket gör den till det perfekta valet för alla aktiviteter.

Denna uppblåsbara gymmatta är perfekt för ditt hälsosamma träningspass som gymnastik, cheerleading eller tumbling. Du kan använda mattan i olika scenarier som hem, skola, park, gym, dansklubb, etc. Dessutom är den vattentät, så mattan kan även användas i poolen eller på stranden.

Ha kul med din familj och vänner på vattnet! DESIGNAD AV PROFESSIONELLA - Gymnastikmattan är designad av proffs. Denna matta är perfekt för alla typer av träning, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Med bredare bas (1m bred) och stabiliserat lufttryck. Den uppblåsbara gymmattan har en lastkapacitet på 114kg.

Information om pumpen:
En ny oanvänd Suppump med Inbyggt batteri ( 9x2000mAh )
Den här modellen kan alltså pumpa en sup utan att vara beroende av bilens 12v cigguttag. De flesta pumpar går bara att använda med 12v cigguttag men denna går att använda med vilket som.

Den fungerar även utmärkt att ladda exempelvis mobiltelefonen med då den även funkar som en powerbank. Har även en inbyggd ficklampa.
Väska medföljer.

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektnr 633188503

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 15:08

NY Air Track Uppblåsbar träning Tumbling Gymnastik Gymmatta Pool Gymnastikmatta

Pris

1 750 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 490 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?