Beskrivning

Säljer här ett klädpaket med ett par stretchiga vita jeans/jeggins och 2 st blusar/toppar. Byxorna är gjorda i bomull med lite elastan, har resår i midjan och bakfickor. Storleken är 48/50 och mått är mätt rakt över linningen ca 45 cm, resår ej utdragen samt längd ca 75 cm mätt från grenen och ner. Den randiga toppen är ny med tags och gjord i strechig polyester. Storleken är XL/48/50 och mått mätt rakt över bröstet mellan ärmhålorna är ca 60 cm och längden mätt från ärmhåla och ner till kanten är ca 34 cm. Den gula blusen är från H&M kollektion med Anna Glover och gjord i lyocell och har hel knäppning, halvlånga ärmar samt resår nertill. Storleken är 44 och mått mätt rakt över bröstet mellan ärmhålorna är ca 86 cm och längden mätt från ärmhåla och ner till kanten är ca 40 cm. Byxorna och randiga toppen oanvända och den gula blusen använd vid ett tillfälle och tvättad.

Titta gärna på mina andra auktioner - självklart samfraktar jag om du budar hem flera saker. Fler bilder går självklart att få, kontakta mig bara i så fall.

Fraktkostnader tillkommer och betalas av köparen. Jag skickar med Schenker eller Posten. Jag brukar rekommendera Schenker just för att
det är spårbart & försäkrat.
I infomailet får du specificerat vad var och en av dessa kostar och du avgör vilket som passar dig bäst. Skickar ut
det strax efter auktionen avslutats. Observera att jag inte tar ut någon emballageavgift – men jag packar väl så att dina varor ska komma fram ordentligt & hela.

Betalning inom 5 arbetsdagar, antingen via Tradera eller Swish.

Objektnr 633209395

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:08

NYTT! Klädpaket vita byxor/jeggins & 2 st toppar stl 48/50

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Auktionen avslutades utan bud

HallonBlåbärspaj

Sundbyberg, Sverige

5.0

HallonBlåbärspaj

Verifierad

Toppsäljare

143 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?