Beskrivning

Unik konisk design: Den koniska solkronan är ett mycket böjt konstverk som avger ett unikt sken när den slås på på natten. Med måtten 5,12 x 5,9 tum (stor), kommer de 50 LED-varma ljusen koppartrådsslingor att lysa upp din trädgård som en utomhusdekoration.
Solljus - Denna solenergi utomhuslampa är gjord av högeffektivt monokristallint kisel och kommer med ett 2200mAh högkapacitetsbatteri, vilket garanterar kunderna en längre arbetstid.
Automatiskt på/av-system: Ljussensorn är inbyggd i solpanelen. Genom att slå på strömbrytaren fungerar de hängande solcellslamporna enligt ett schema från skymning till gryning: de tänds och laddas automatiskt under dagen och tänds automatiskt när natten kommer.
Snabbladdningsbatteri: Tryck och håll in strömbrytaren i fem sekunder innan du laddar och placera det utomhus för att säkerställa laddning i tillräckligt med solljus. Tredubbla solpaneler gör att den absorberar solljus snabbt och brett, vilket möjliggör snabb solladdning på 4 till 6 timmar.
IP68 VATTENTÄT: Hållbar konstruktion och IP68 vattentäthet säkerställer långvarig prestanda i de flesta väderförhållanden. Solarlamporna är designade som dekorationer med klämmor som gör att du kan hänga dem fritt på krokar eller rep.
Utomhushängande solcellslampa vattentät stjärnljuskon solenergihängande lampa lämplig för innergårdsträdstaket innergårdsträdgårdsdekoration

funktion:

Produktfärg: vit.

Ljusfärg: 50 varma koppar LED-lampor

Produktstorlek: 14cm * 14cm * 18,5cm

Material: rostfritt stål+ABS+koppar.

Solpanelsspänning: 5,5v

Solpanelseffekt: 1,5w

Batterikapacitet: 3,7v/2200mAh

Arbetstid: 12 timmars full effektbelysning (beroende på solljusets längd under dagen)

Skyddsnivå: IP68

Nettovikt: 0,322 kg/0,708 lbs

Bruttovikt: 0,847 lbs.

Förpackningsstorlek: 19,5x14x14cm

Paket innehåll:

1 x hängande solcellslampa

Objektnr 633277959

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 15:17

Luz solar de cono de estrella colgante impermeable para exteriores

Pris

190 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?