Beskrivning

Ampeltomat 100/1000
Fin, eftertraktad sort avsedd för ampel eller krukodling. Plantan har kraftigt växtsätt och producerar tusentals små välsmakande röda körsbärstomater. Den blir fullständigt överöst med frukter och därmed får du en kanonfin dekoration på din altan, balkong eller i trädgården. Kan med fördel planteras ett par-tre plantor i samma (stora) kruka, så uppnår du en maximal effekt. Den är kravlös vad gäller jordtyp, men tillskott av gödsel gör plantan ännu frodigare. Den kräver mycket vatten, så vattna regelbundet. Tjuvskotten i bladvecken tas inte bort

Förkultiverasinomhus i krukor februari-april. Fyll krukorna med 2/3 planteringsjord och 1/3 såjord ovanpå. Håll sådden vid 22-25 grader, efter groning 18-20 grader och så ljust som möjligt. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över.
Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 606436103

Visningar 19 403

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ampeltomat 100/1000/Hundreds and thousands , extremt produktiv!!, 8 frön

Pris

20 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 714 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?